NAVIJAČICU U CRVENO BELOJ KOMBINACIJI GRUDI NISU SLUŠALE: Usred navijanja ISPALA JOJ JE BRADAVICA, sve se videlo
Navijačica, Foto: Printscreen/TikTok/fitvhaber.1

svi gledaju samo u nju

NAVIJAČICU U CRVENO BELOJ KOMBINACIJI GRUDI NISU SLUŠALE: Usred navijanja ISPALA JOJ JE BRADAVICA, sve se videlo

Kamera je kao i uvek pravila čuveni "švenk", pokret sa jedne tačke na drugu koji u kontinuitetu snima publiku koja sedi na tribinama

Objavljeno: 18:32h

Utakmice su događaji koji vole mnogi od nas da isprate. Sjajna atmosfera i energija podižu publiku na noge, ali nekada se dešavaju i iznenađenja i neki incidenti. Na skorašnjoj odbojkaškoj utakmici u ženskoj kategoriji između Turske i SAD jednoj navijačici se desio peh koji će verovatno pamtiti čitavog života. Turska je odnela pobedu sa 3-2 i oduševljenje navijača nije izostalo, međutim, neprijatnost je ženi donela probleme.

Kamera je kao i uvek pravila čuveni "švenk", pokret sa jedne tačke na drugu koji u kontinuitetu snima publiku koja sedi na tribinama. Krećući se kroz masu, videle su se vesele scene vatrenih navijača, međutim, jedna žena je upala u kadar u vrlo nezgodnom trenutku. Dok je skakala gore-dole, a snimak je usporeno prikazivao masu, ona je pokazala previše, zbog incidenta sa odećom i dekolteom.

@fitvhaber.1

🔵ABD 2-3 Türkiye (MAÇ SONUCU - ÖZET) FIVB Milletler Ligi | Filenin Sultanları ABD'yi yıktı!. 🔵Maç sevinci yaşayan seyirci sosyal medyada gündem oldu

♬ original sound - fitvhaber.1

Turski kanal TRT Spor se naravno izvinio gledaocima zbog izveštavanja optuživši da je za "neželjeni imidž" odgovoran američki emiter, prenosiThe Sun.

- Ova slika, koja je potpuno suprotna našoj politici objavljivanja potiče od američkog emitera i preneli smo drugoj strani ovu neprijatnu situaciju koju osećamo. TRT će u svom maniru i odgovornosti kao turski javni emiter i dalje snažno podržavati turski sport - navedeno je u obaveštenju.

Kako su preneli turski mediji, žena je navodno bila izložena pretnjama i uvredama na društvenim mrežama, zbog čega je bila primorana da ih zatvori.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.